Skip to content
Bojan Ekselenski: Vitezi in Čarovniki: Votlina skrivnosti
14,99
Pokukaj v knjigo ...

Fantazijski in ZF romani / Kriminalke in trilerji / Sodobni romani (20. in 21. st.) / Zgodovinski, vojni, pustolovski romani / e-knjige za mladostnike

Ocena: 78% | 15 ocen

Vitezi in Čarovniki: Votlina skrivnosti

Bojan Ekselenski


Votlina skrivnosti je zgodba o zvezdniških arheologih, ki zaradi stremljenja k uspehu zanemarita zdrav razum in se znajdeta v spletki okultnih moči.


Lastnost Vrednost
Založnik Bojan Ekselenski
Zbirka Fantazija
Oprema Bojan Ekselenski
Leto izdaje 2013
Strani 286
Jezik slovenski
Tip datoteke epub

Izvodov na voljo:


  • Prost
  • Prost
  • Prost
  • Zaseden

    Še 3 dni 35 min in 6 sekund


Dolg opis

Angleška zvezdniška arheologa dr. Neil Dick Dickson in dr. Mary Smith na znanem najdišču Kumran ob Mrtvem morju najdeta nenavadno, od sveta izolirano votlino. Kmalu se izkaže, da votlina ni bila izolirana brez razloga. Znanstvena radovednost, iskanje akademske slave in s tem povezanega statusa na dan izvrže prekletstvo, ki ne bi nikoli smelo v svet sredi 21. stoletja. Izkaže se, da najdeni artefakti prihajajo iz nekega drugega sveta, popolnoma tujega vesolja. Začnejo se dogajati nenavadnosti. Vplete se skrivnostni red MAGNA ORDO SANCTUM SPIRITUS, ki deluje pod okriljem Katoliške cerkve.. Pojavi se tudi Marijin red iz Magdale. Svoj piskrček pristavijo razne tehnološke agencije, teroristične in protiteroristične skupine. Zvezdniška arheologa postaneta begunca, ki so jim za petami vsi, ki se želijo dokopati do ključa skrivnosti vsemogočne moči. Marijin red iz Magdale želi izvesti strašen obred—udejanjenje utelešenja kaosa Elejle. Krvna daritev nedolžnega, rojenega iz grešne zveze zaradi Marijinega posega spodleti in sproži se rojstvo pekla na zemlji… dobesedno. Oder za nastop Elejle in peklenskega zbora damejahov in kerkešev je pripravljen.


Povezane knjige


Blaž Gracar: Tat not
Blaž Gracar
Tat not
J. Markuš: Mlada Mega s planeta Degavega
11,99
J. Markuš
Mlada Mega s planeta Degavega
Bojan Ekselenski: Magijska gimnazija Lubliana
6,99
Bojan Ekselenski
Magijska gimnazija Lubliana
Dušan Jelinčič: Budovo oko
9,99
Dušan Jelinčič
Budovo oko
Sally Green: Pol divji
14,99
Sally Green
Pol divji
Salla Simukka: Bela kot sneg
12,99
Salla Simukka
Bela kot sneg