predstavlja svoj novi uradni bralnik
Preizkusite novi inkBOOK
 
 
 
Vse knjige v vašem žepu.
Poglejte si več...
Očem prijazen E-papir
Za razliko od zaslonov pametnih telefonov in tablic, je InkBOOK opremljen z E Ink Carta zaslonom, kjer je prikazana vsebina ostra in enostavna za branje – tudi ob direktni dnevni svetlobi. Čist tekst in hitro listanje vam pomagata pri še hitrejšem branju in najpomembnejše - s čim manj napora za vaše oči.
 
Flat Glass Solution zaslon
Na dotik občutljivi Flat Glass Solution zaslon z izjemno visoko ločljivostjo (212 ppi) imitira tradicionalno črnilo in papir. V kombinaciji z unikatnim in ergonomsko oblikovanim ohišjem je InkBOOK enostaven za uporabo, držanje in shranitev v žepu.
Odprtost
S pomočjo Android operacijskega sistema e-bralnik InkBOOK, za razliko od večine drugih e-bralnikov, ni vezan le na enega ponudnika e-knjig, temveč je povsem odprt. Lahko si namestite aplikacijo katerekoli druge spletne knjigarne in prebirate e-knjige drugih ponudnikov. Seveda InkBOOK podpira branje e-knjig z Biblosa.
Personalizirajte do zadnjega detajla
Če ste levičar(ka) ali desničar(ka), navajeni svojega načina navigacije – ni važno. Vsaka funkcija in gumb sta prilagodljiva. Izberite svojo najljubšo pisavo, spremenite velikost, nastavite razmik med vrsticami ali obrnite zaslon po lastni želji.
 
Unikatna bralna izkušnja
OpenDyslexic pisava za dislektike, visoko kontrastni način za uporabnike, ki imajo težave z vidom, in možnost izklopa občutljivosti zaslona na dotik, da medtem, ko berete, nikoli po nesreči ne obrnete strani. Tudi zaznamki niso več potrebni, saj si InkBOOk sam zapomni na kateri strani ste ostali. Prav tako je z debelino 9 mm eden tanjših in lažjih e-bralnikov na trgu ter omogoča udobno enoročno branje.
Rapid Refresh™ za vrhunsko kvaliteto teksta
Rapid Refresh™ tehnologija s pomočjo milijonov mikro kapsul v e-črnilu zaslona omogoča najboljšo možno kvaliteto teksta in slik.
 
Tedni brez polnjenja
Zaradi izredno nizke porabe energije vam e-bralnika ni potrebno polniti tudi do več tednov.
Ogromno prostora
Na bralnik lahko naložite več tisoč knjig. inkBOOK Classic 2 ima 4 GB, inkBOOK Prime pa celih 8 GB notranje shrambe, ki jo lahko s pomočjo microSD kartice povečate na 32 GB.
Množica podprtih formatov
InkBOOK bralnik podpira formate EPUB in PDF (reflow) z Adobe DRM (ADEPT), MOBI (brez DRM), TXT, FB2, HTML, RTF, CHM.
 
Večjezični vmesnik
InkBOOK vmesnik je na voljo v več jezikih: slovenski, angleški, nemški, španski, francoski, italijanski, poljski, romunski, češki, in še več.
Brskajte po internetu
Z vgrajenim spletnim brskalnikom in Wi-Fi povezavo lahko brez omejitev brskate po internetu. Prav tako pa bo vaš bralnik vedno deležen najsodobnejših posodobitev programske opreme.
 
Izberite svoj bralnik:
inkBOOK Classic 2
Idealen za vstop v svet e-knjig s konkurenčno ceno - ima vse osnovne funkcionalnosti
  • E-papir ekran na dotik
  • Fizični gumbi za navigacijo
  • Možnost dodajanja izbranih aplikacij
  • Enostavno branje PDF datotek
  • V slovenskem jeziku
85.00 EUR
Poglejte si tehnične lastnosti >>
inkBOOK Prime
Zasnovan za zahtevnejše bralce e-knjig - ima izboljšan osvetljen ekran in nekaj edinstvenih dodatkov
  • Vse funkcije bralnika Classic 2
  • Čudovita osvetlitev zaslona
  • Hitrejše osveževanje strani
  • Flat Glass - gladka, izjemno enakomerna površina
  • Bluetooth
145.00 EUR
Poglejte si tehnične lastnosti >>
Dostava traja od 2 do 3 delovne dni.
Se vam mudi na dopust?
Bralnike in zaščitne ovitke je možno kupiti tudi v knjigarni Beletrina, ki se nahaja na Novem trgu 2 v Ljubljani.

Delovni čas in kontakt je na voljo tukaj.

 
Mnenja strokovnjakov:
"InkBook Classic 2 je cenovno ugodna izbira za tiste, ki šele začenjajo svojo pustolovščino v svetu e-knjig. InkBook Prime teče gladko, ima čudovit enakomerno osvetljen zaslon, ponuja zelo dolgo branje z enim polnjenjem in več prostora za knjige, kot bi ga lahko katerikoli od nas dejansko zapolnil. "
"Na prvi pogled izgleda inkBOOK Prime odlično, ima tanek okvir, ozek rob okoli zaslona, gladko sprednjo površino, navidezni gumb za osvetlitev na dnu zaslona, elegantne gumbe integrirane v ohišje in elegantna rebra na hrbtni plošči."
"Če vam ni všeč bralnik Kindle z angleškim vmesnikom, integriranim z Amazon.com, ki je največji plus bralcev Kindla, je vsekakor vredno pogledati izdelek, ki ga je izdelal poljski proizvajalec, imenovan inkBOOK. Model Prime je zelo podoben modelu Kindle, deluje gladko, osvetlitev ozadja deluje zelo dobro, dolga življenjska doba baterije in dovolj prostora za knjige pa morata zadovoljiti vsakega ljubitelja e-knjig. Če bo proizvajalec ohranjal raven in razvijal programsko opremo, bo to resnično dobra konkurenca Amazonu. "
© Vse pravice pridržane, Biblos, 2017

www.biblos.si